Μεταλλικά σπίτια - κατοικίεςΜεταλλικά σπίτια – κατοικίες

Τα μεταλλικά σπίτια, διαθέτουν περισσότερα προτερήματα έναντι των συμβατικών κατασκευών (από οπλισμένο σκυρόδεμα), καθιστώντας τα μία από τις πιο αξιόπιστες επιλογές για την κατασκευή κατοικιών.

Κατασκευή Μεταλλικών Σπιτιών

Η εταιρεία μας , δραστηριοποιείται στην κατασκευή προκατασκευασμένων (προκατ) μεταλλικών σπιτιών και σύμμεικτων κατοικιών, παρέχοντας λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας.

Τα σύμμεικτα προκατασκευασμένα μεταλλικά σπίτια αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή κατασκευής σπιτιών και κτιρίων, χάρης των πολλών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν.

Αναλαμβάνουμε τον πλήρη σχεδιασμό την μελέτη και την κατασκευή μεταλλικών κατοικιών, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Η μεγάλη εμπειρία μας στην κατασκευή ενός μεταλλικού σπιτιού η ενός πολυωρόφου κτιρίου, είναι να κατασκευάσουμε και να παραδώσουμε το σπίτι σας με το κλειδί στο χέρι.

Έχουμε έτοιμες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις στους πελάτες μας. Ο βασικός μας στόχος είναι να παραδώσουμε την κατοικία σας ολοκληρωμένη όπως την έχετε ονειρευτεί.

Τα μεταλλικά σπίτια που αναλαμβάνει να κατασκευάσει η εταιρεία μας χαρακτηρίζονται για τις υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας και για την άριστη αισθητική τους παρουσία. Παρακολουθούμε καθημερινά και διαρκώς όλες τις εξελίξεις που αφορούν τις μεταλλικές κατασκευές, ώστε να αναβαθμίζουμε τα υλικά, τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία μας. Σκοπός της εταιρείας μας είναι σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε η εξασφάλιση των κατασκευαστικών πλεονεκτημάτων και η ικανοποίηση του συνόλου των απαιτήσεων των πελατών μας.

Άλλωστε, τα μεταλλικά σπίτια, διαθέτουν πολλά προτερήματα τα οποία είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε στον μέγιστο βαθμό τους.

Μεταλλικά σπίτια – Πλεονεκτήματα

Οι λόγοι για να επιλέξει κανείς την κατασκευή μεταλλικού σπιτιού δεν είναι λίγοι. Διαθέτουμε έμπειρους αρχιτέκτονες μηχανικούς και εξειδικευμένους τεχνίτες που ασχολούνται με τις μεταλλικές κατοικίες.

Αναλυτικά τα τεράστια πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα μεταλλικά σπίτια είναι :

- Υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Εάν συνδυαστούν με τις κατάλληλες ενεργειακές εφαρμογές, εξασφαλίζονται μηδενικές ενεργειακές απώλειες και φθάνουν στην ενεργειακή κατηγορία Α+.

- Ο σχεδιασμός και η κατασκευή τους δεν απαιτεί πολύ χρόνο στην παράδοση . Έτσι, το χρονικό διάστημα ολοκλήρωσης των εργασιών δεν ξεπερνά το προσυμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα παράδοσης .Ideal casa - Μεταλλικα σπιτια- κατοικίες

Μεταλλικά σπίτια - κατοικίες από την ideal casa

Τα μεταλλικά σπίτια που σας παρέχει η εταιρεία μας χαρακτηρίζονται για τις υψηλές προδιαγραφές τους, την άριστη αισθητική τους και φυσικά την μέγιστη ενεργειακή τους απόδοση.

Η πολυετή μας εμπειρία μας επιτρέπει να παρέχουμε σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις σε κάθε κατασκευή μεταλλικών σπιτιών που αναλαμβάνουμε. Πάντοτε με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας και στην τήρηση του προκαθορισμένου χρονοδιαγράμματος. Οι εργασίες μας ξεκινούν άμεσα, με την χρήση υψηλής ποιότητας κατασκευαστικών υλικών και τεχνικών μέσων.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας βρίσκεται δίπλα σας καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών μας προκειμένου να σας παρέχει πλήρη ενημέρωση για την πορεία των εργασιών. Η συνεχής επίβλεψη των εργασιών από αξιόλογους συνεργάτες, θα εξασφαλίσουν και το ιδανικό αποτέλεσμα για την δική σας κατοικία.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αποκτήσει το σπίτι των ονείρων του. Με τα μεταλλικά σπίτια που σας προσφέρει η εταιρεία μας μπορείτε να κάνετε το όνειρο πραγματικότητα. Και φυσικά με ένα ιδιαίτερα προσιτό κόστος που όχι μόνο θα αποτελέσει μια εξαιρετική επένδυση, αλλά λόγω της ενεργειακής απόδοσης της κατοικίας σας θα προσφέρει και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα την απόσβεση των χρημάτων σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και μιλήστε μας για το δικό σας σπίτι. Αφήστε την έμπειρη ομάδα μας να σας προσφέρει τις πλέον κατάλληλες λύσεις βάση των δικών σας αναγκών.