Μεταλλικά Σπίτια

Μεταλλικά Σπίτια

Τα Μεταλλικά σπίτια, διαθέτουν υψηλή ενεργειακή απόδοση, και έχουν μεγάλη ανθεκτικότητα με τεράστια αντοχή στους σεισμούς.

Κατασκευές Μεταλλικών Κατοικιών

Η εταιρεία μας , δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής μεταλλικών κατοικιών παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, με γνώμονα τις εκάστοτε ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας. Από τον αρχικό σχεδιασμό των μελετών έως την ανέγερση της κατοικίας , το έμπειρο προσωπικό μας εξασφαλίζει τα καλλίτερα αποτελέσματα. Τα σύμμεικτα μεταλλικά σπίτια, ξεχωρίζουν για την αντοχή και την ανθεκτικότητά τους στο χρόνο, ενώ παράλληλα είναι σε θέση να καλύψουν οποιονδήποτε ανάγκη των ενοίκων σε αυτό.Από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά τους είναι η υψηλή ενεργειακή απόδοση, κάτι που οφείλεται κυρίως στις άριστες θερμομονωτικές τους ιδιότητες. Οι κατασκευές για προκατασκευασμένα - μεταλλικά σπίτια επιλέγονται από τους ιδιοκτήτες οικοπέδων να κατασκευάσουν μόνιμη η εξοχική κατοικία. Το προσωπικό της εταιρεία μας αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων αρχιτεκτόνων , μηχανικών και τεχνιτών, οι οποίοι είναι σε θέση να ολοκληρώσουν οποιαδήποτε μεταλλική σύμμεικτη κατασκευή με άριστο αποτέλεσμα.

Πλεονεκτήματα μεταλλικών κατοικιών

Η μεγάλη ενεργειακή απόδοση που προσφέρουν τα μεταλλικά σπίτια, προσφέρουν έναν μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων που δύσκολα μπορεί κανείς να παραλείψει. Τα σημαντικότερα από αυτά είναι:

H Γρήγορη η κατασκευή τους : Η κατασκευή μεταλλικών σπιτιών είναι σε θέση να ολοκληρωθούν σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα από ότι αυτή με σκυρόδεμα. Άλλωστε, η προπαρασκευή των μεταλλικών μερών μέσα στο εργοστάσιο, εξασφαλίζει την ομαλή εξέλιξη του έργου ακόμη και όταν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν.

Χαμηλότερο Κόστος κατασκευής : Το κατασκευαστικό κόστος για τα μεταλλικά κτίρια, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι χαμηλότερο έναντι των υπολοίπων υλικών. Κάτι που φυσικά θα σας προσφέρει μια ικανοποιητική εξοικονόμηση χρημάτων.

Μεγάλη Αντοχή και Ανθεκτικότητα: Από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της κατασκευής μεταλλικών κατοικιών είναι οι υψηλές προδιαγραφές και η τεράστια αντοχή και ανθεκτικότητά τους. Μάλιστα, χάρη στις ελαστικές ιδιότητες του χάλυβα, ένα μεταλλικό σπίτι διαθέτει υψηλή αντισεισμική προστασία.

Πράσινα Κτίρια: Τα μεταλλικά κτίρια κατασκευάζονται από ανακυκλώσιμα υλικά που είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Ακόμη και σε περίπτωση που χρειαστεί η κατεδάφιση του κτιρίου, με την ανακύκλωση του χάλυβα θα λάβετε επιστροφή ενός ικανοποιητικού μέρους της επένδυσής σας. Ανάλογα τις κατασκευαστικές συνθήκες, ένα μεταλλικό επαγγελματικό κτίριο είναι σε θέση και να μεταφερθεί από ένα μέρος σε ένα άλλο.

Μεταλλικά σπίτια

Διαθέτουμε πολυετή και επιτυχημένη πορεία στην κατασκευή μεταλλικών σπιτιών. Τα πλεονεκτήματα της ideal casa είναι σε θέση να εξασφαλίσουν την άριστη ποιότητα κατασκευής με την καλύτερη αισθητική παρουσία της μεταλλικής κατοικίας. Μερικοί από τους λόγους για να επιλέξετε εμάς για την κατασκευή του έργου σας είναι:

  • Οι έμπειροι αρχιτέκτονες- μηχανικοί που αναλαμβάνουν τον σχεδιασμό και την μελέτη του μεταλλικού κτιρίου.

  • Υλικά υψηλής αντοχής και ποιότητας για τις μεταλλικές κατασκευές.

  • Επίβλεψη και ποιοτικός έλεγχος καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών μας.

Η ideal casa, αναλαμβάνει την μελέτη, τον σχεδιασμό και τις μεταλλικές κατασκευές κατοικιών και κτιρίων παντός τύπου. Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για τις υψηλές προδιαγραφές, την άριστη ποιότητα κατασκευής και ο ελάχιστος χρόνος ολοκλήρωσης των εργασιών. Πάντοτε με έμφαση στην υψηλή αισθητική του κτιρίου και το οικονομικότερο κατασκευαστικό κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά για τα μεταλλικά σπίτια της ideal casa, η για το δικό σας σχέδιο σπιτιού που έχετε, επικοινωνήσετε μαζί μας.


Σχέδια μεταλλικών κατοικιών & κτιρίων

Διαθέτουμε αρκετές αρχιτεκτονικές λύσεις και σχέδια κατασκευής μεταλλικών κατοικιών και κτιρίων σε πρωτοποριακό σχεδιασμό. Μεταλλικά σπίτια σε οικονομικές Τιμές.

Τα σύμμεικτα μεταλλικά, προκατασκευασμένα (προκατ) σπίτια, έχουν προϋπολογιστεί και προσφέρονται σε Τιμή προσφοράς, πρόκειται για προκατ ισόγειες η διώροφες κατοικίες, και πολυώροφα κτίρια κατοικιών.