Προσθήκες σε Υφιστάμενα Κτίρια

-Προσθήκες Ορόφων

εταλλικός Σκελετός -Σύμμεικτες ΚατασκευέςΜεταλλικά σπίτια.

Σύμμεικτες κατασκευές κτιρίων.

Προσθήκες ορόφων.
Προσθήκες μεταλλικών ορόφων

Για την συγκεκριμένη κατασκευή προσθήκης μεταλλικών ορόφων, απαιτείτε ειδικός σχεδιασμός και μελέτη από εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο μηχανικό στις μεταλλικές κατασκευές κτιρίων . Ο Μηχανικός ο οποίος να είναι σε θέση να αναλάβει την ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου, προκειμένου να αξιολογηθεί η στατική επάρκεια του υφιστάμενου κτιρίου. Σε πολλές περιπτώσεις, χρειάζεται να γίνουν δομικές βελτιώσεις ώστε να αποκτήσει επάρκεια το κτίριο και να μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία της κατασκευής ενός επιπλέον ορόφου. Τα τελευταία χρόνια, η προσθήκη ορόφου με μεταλλικό σκελετό, προτιμάται έναντι άλλων κατασκευαστικών επιλογών λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που μας προσφέρει η μεταλλική κατασκευή.

Η ideal casa είναι σε θέση να σας δώσει τις καλλίτερες κατασκευαστικές λύσεις , σε συνεργασία με τους συνεργάτες αρχιτέκτονες – μηχανικούς παρέχοντας εγγύηση στην ποιότητα της κατασκευής.

Η πολυετής εμπειρία στις κατασκευές μεταλλικών σπιτιών & κτιρίων μας δίνει την δυνατότητα να σας προτείνουμε τις πλέον αποδοτικές λύσεις , βάση των αναγκών του δικού σας χώρου.

Η επίβλεψη των εργασιών, γίνεται από τους πιο εξειδικευμένους μηχανικούς και επαγγελματίες.


Προσθήκη ορόφου 100 τ.μ Μεταλλικός σκελετός

Προσθήκη μεταλλικού ορόφου

Η προσθήκη μεταλλικού ορόφου αποτελεί έναν από τους τομείς που ασχολείται η εταιρία μας

Για να προσθέσετε έναν επιπλέον όροφο στο κτιριό σας, πολλές φορές φαντάζει μια αρκετά δύσκολο, πολύ χρονοβόρο και πολυέξοδη διαδικασία.

Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι έτσι. Επιλέγοντας την λύση για μια μεταλλική κατασκευή, θα σας εξασφαλίσει ένα άριστο αποτέλεσμα, σε σύντομο χρονικό διάστημα και με πολύ προσιτό κόστος.

Για την κατασκευή προσθήκης ορόφου με μεταλλικό σκελετό τα πλεονεκτήματα είναι πάρα πολλά. Βασικά οι μεταλλικές κατασκευές είναι πολύ ελαφρύτερες από εκείνες με μπετόν. Εάν το κτίριο είναι μεγάλης ηλικίας τότε η προσθήκη ορόφου με μεταλλική κατασκευή, αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

Ο χρόνος ολοκλήρωσης εργασιών της κατασκευής προσθήκης μεταλλικού ορόφου είναι πολύ μικρότερος από κάθε άλλη κατασκευή. Δεν πρέπει να παραλείψουμε την διαφορά στις Τιμές

αφού η προσθήκη μεταλλικου ορόφου μπορεί να κοστίσει έως και 50% λιγότερο από ότι μια κατασκευής από σκυρόδεμα. Για αυτόν το λόγο τα οφέλη είναι τεράστια και δεν είναι περίεργο που το μεγαλύτερο ποσοστό επιλέγει την συγκεκριμένη μέθοδο για την προσθήκη ενός ορόφου.
Προσθήκες μεταλλικών ορόφων - Κόστος
Προσθήκες μεταλλικών ορόφων - Κόστος

Το κόστος για την κατασκευή προσθήκης μεταλλικού ορόφου, δεν είναι εύκολο να σας δοθεί προκαταβολικά.

Προκειμένου να είμαστε σε θέση να σας δώσουμε προσφορά κατασκευής της προσθήκης ορόφου, θα πρέπει να γνωρίζουμε ορισμένες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες του δικού σας χώρου.

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας προσφέρει τις καλύτερες τιμές, πάντοτε με όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις για την ποιότητα και την ανθεκτικότητα της κατασκευής.

Μελέτη - Σχεδίαση - Κατασκευή


Προσθήκες Ορόφων σε Υφιστάμενα κτήρια καθ΄ ύψος


Προκατασκευασμένα (Προκάτ) Μεταλλικά σπίτια με Εγγύηση Ideal Casa


Προσθήκη ορόφου μεταλλικός σκελετός


Σύμμεικτες Μεταλλικές Κατασκευές Σπιτιών Προσθήκες ΚτιρίωνΠροσθήκες ορόφων σε υφιστάμενα κτήρια οπλισμένου σκυροδέματος.

( Σύμμεικτη μεταλλική κατασκευή )


Οι προσθήκες ορόφων σε υφιστάμενα κτίρια από μεταλλικό σκελετό προτιμώνται τα τελευταία χρόνια, έναντι άλλων κατασκευαστικών επιλογών λόγω των τεράστιων ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων που διαθέτουν.ideal casa

Σύμμεικτες μεταλλικές κατοικίες


Επικοινωνήστε μαζί μας και μιλήστε μας για τις δικές σας ανάγκες. Εμείς θα σας δώσουμε την καλύτερη λύση και προσφορά.